Fastelavn 2011

MASKER på Jernbane Allé

find masker ... gå på opdagelse på Jernbane Allé!

L1050536[1].JPG

AKTUELT - pressemeddelelse

Kom til det store fastelavnsoptog i Vanløse d.6/3 kl. 12.00 på Vanløse Torv. Der kommer trupper fra nær og fjern, kendte og nye, hvor der kan nævnes: Slagkraft, Brunette Bros fabelagtige genbrugsorkester med rablende gale indslag, cellofidleren Grimano fra Sandkulen i Hamburg, GOGO- trash med genbrugskostumer fra Berlin, den sydfynske afdeling, som sidste år troppede op med gigantpavekatten, Papirtigrene med sælsomme gigantiske væsner, Shohreh med sin iranske tromme, æsler og lokale musikanter fra tryllehavens netværk.

Kattepaven

genbrug & fastelavn

Genbrug og fantasifuld udnyttelse af det, der er for hånden, er en stor del af glæden ved fastelavn og det at springe i nye forklædninger.

I gamle dage var fastelavnsfestlighederne jo den sidste løssluppenhed, der fik afløb inden tiden med faste og ingen kødspiseri. Meget oplagt på den tid af året hvor forrådskamrene var ved at være tømte, julesulen spist og de sidste grønlangkål under sneen skulle række som grønt indtil de første spirer begyndte at vælte op af jorden.

gogo-trash-kostume.jpg

SØGES

TRYLLEHAVEN søger MASKEBÆRERE til fastelavnsoptoget!
Maskerne er pt. udstillet i: GRUNDSTOF, BØRNEKOMPAGNIET, STELLA&PEDRO og FRK. SVENDSEN på Jernbane Allé, men vil gerne på gaden den 6. marts som del af optoget.
RING 20649022

TRYLLEHAVEN  søger desuden lokale lirekassemænd, kanonkonger, polkadansere, showæsler, linedansere, ethjulcyklister og blomsterkastere som har lyst til at pådrage sig særlig opmærksomhed under optoget.

IRMA sponsorerer kartofler

L1020621.JPG

Æselstatister fundet!

iiiiiiiiiiiiiiiiiiAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Fastelavn 2011

plakat2011.jpg

Det mærkværdige optog går fra Vanløse Torv anført af musikanter og giganter med sære optrin og overraskelser undervejs. Varme kartofler uddeles.Kom og bliv fotograferet som udklædt på ryggen af det mekaniske guldæsel. Gratis.

Fastelavnsoptoget er støttet af Vanløse Lokaludvalg, NORDEA - Fonden, Miljøpunkt Vanløse og Kajsfoto.

Se mere aktuelt under Blog i menulinjen ovenover.

fastelavnsplakat 2011 udkommet

plakat2011.jpg

TRYLLEHAVEN søger statister

"TRYLLEHAVEN søger et stabilt par som til fastelavnsoptoget den 6.
marts i Vanløse som vil gå udklædt som æsel, en gammel stjerne fra det

aeSEL.JPG
Udgiv indhold