AKTUELT - pressemeddelelse

Kom til det store fastelavnsoptog i Vanløse d.6/3 kl. 12.00 på Vanløse Torv. Der kommer trupper fra nær og fjern, kendte og nye, hvor der kan nævnes: Slagkraft, Brunette Bros fabelagtige genbrugsorkester med rablende gale indslag, cellofidleren Grimano fra Sandkulen i Hamburg, GOGO- trash med genbrugskostumer fra Berlin, den sydfynske afdeling, som sidste år troppede op med gigantpavekatten, Papirtigrene med sælsomme gigantiske væsner, Shohreh med sin iranske tromme, æsler og lokale musikanter fra tryllehavens netværk.

Der vil blive uddelt varme kartofler til alle og bøder og overskæg til de uudklædte.

Alle udklædte børn kan blive fotograferet på Vanløse torv i en æsel-kulisse, og senere hente fotografierne gratis hos Kajsfoto på Ålekistevej.

Det er drømmen om et karneval der involverer alle deltagere og en iscenesættelse af byrummet, som driver arrangørene til denne tilbagevendende tradition i Vanløse.

Tryllehaven har masker udstillet i Grundstof, Børnekompagniet, Stella&Pedro, Tang Sko og Frk. Svendsen og i Miljøpunkt Vanløse på Jernbane Allé vil der være udstillet et af GOGO-TRASH' kostumer, således at man frem til optoget kan hente inspiration til de store genbrugs-kreationer og parykker.

Hvis man vil låne en af maskerne til fastelavnsoptoget kan man henvende sig til Tryllehaven og der er stadig gadehjørner til lokale lirekassemænd, kanonkonger, polkadansere, showæsler, linedansere, sabelslugere, susafonspillere, sæbebobler, abedressører, styltegængere, ethjulcyklister og blomsterkastere som har lyst til at pådrage sig særlig opmærksomhed under optoget.

Se også www.vanloese.dk

Fastelavnsoptoget 2011 er støttet af: Vanløse Lokaludvalg, NORDEA FONDEN og Miljøpunkt Vanløse

Sponorater fra: Kajs Foto og IRMA Jernbane Allé

Kattepaven