Omstillings Værkstedskollektiv

Læs i ugens lokalavis:

"Fødevarefællesskab og Tryllehaven går sammen om lokaler" KLIK: http://www.e-pages.dk/vanlosebladet/285/ og læs på side 8.

Kære FOLK!

Fra årsskiftet er den store lagerhal her i Kastanie Allé 16 udlejet til Københavns Føædevarefællesskab og Tryllehaven. Vi er rigtig glade for at have fået tag over hovedet her og glæder os til godt naboskab. Vi vil lige hilse på og fortælle jer lidt om hvem vi er og hvad vi kommer til at lave her på Kastanie Allé. Københavns Fødevarefællesskab (KBHFF) er en forening med ca 3.000 medlemmer og 10 lokalafdelinger i København. Vi har eksisteret siden 2009. Vi indkøber og distribuerer lokal (sjællandsk) økologisk frugt og grønt til folk over hele København. Alle kan være medlemmer og får

Omstillings-Værksteds-Kollektiv

Københavns Fødevarefællesskab http://kbhff.dk har sammen med TRYLLEHAVEN fundet et sted til KBHFFs centrallager på Kastanie Allé 16 med visionen om at etablere et Omstillings - Værksteds, Lager og Kontor - Kollektiv. Det drejer sig om et ca. 90m2 stort rum på stueplan med rulle - garageport, bad og mulighed for et lille køkken. KBHFF skal bruge lokalerne en gang om ugen (onsdag) til pakning og om eftermiddagen til Vanløse afdelingens fordelingssted og markedsdag.

Kastanie Allé 16-3
Udgiv indhold