Fastelavns-optoget, æselkuren, omvendt-paraden ruller atter igen gennem Vanløse

Som en anden kattedronning eller Kong Midas er det nu den tid på året, hvor det er trodsigt nødvendigt, sjovt og livgivende at drage i optog i gaderne for at fremvise sine lange æselører - lufte sine karfunkel-diademer, sine karrikaturstats-obligationer, sin girafskindpels eller hvad man ellers går og gemmer på og skjuler bag almindeligheder.

Børn, voksne, oldinge, familier i mange generationer, lokale krokusartister, kagekonsulenter og klimakrigere – alle er velkomne! I fuld forklædning!

Samtidig melder foråret sin glædelige ankomst søndag den 3. marts kl. 12.00 hvor det store fastelavnsoptog starter fra Vanløse Torv og ender hos Cirkus Panik på Skjulhøj Allénr 21, hvor der bydes indenfor til fornøjeligheder af alskens art.

Det er her til maskefald, du møder den genbo, du ikke har set hel vinteren, din lokale tatovør, dem du gik i børnehavemed osv. Og her man lærer nye at kende, der sikkert bor lige om hjørnet.

Tryllehaven arrangerer, lokaludvalget har støttet, og så er der dig og jer som klæder jer ud, dukker op, tager del, byder ind, bakker op og bryder ud - i sang og salut for foråret. Viglæder os meget.

Klik her for at se ruten for Fastelavnsoptoget 2019.
Fastelavnsoptoget i Vanløse 2019 er støttet af :: KBH Kommune - Vanløse Lokaludvalg - Plakat :: Randi Kjær

Plakat2019.jpg